Reclaimed Collection

Vi älskar hållbarhet och tar vara på material som annars skulle gå till spillo. Vi letar upp gamla lador mm som många gånger bara rivs och bränns upp. I dessa material hittar man historia och en patina som aldrig går att få i andra material.

För företag och offentliga anläggningar: Priserna på sidan för företag är ex moms då vi lägger på ytterligare färglager, lack eller hårdvaxolja för att skydda möblerna på bästa sätt.

Reclaimed Table 

Material från en Hälsingegård från 1860 med stabila metallben

Mått: 2-3 m lång (går att få kortare), Bredd ca 80-90 cm, höjd 75 cm.
Pris: med metallben 20.000 kr och med träben 15.000 kr

Reclaimed Bench 2

Material från en Hälsingegård från 1860 med fyrkantiga träben

Mått: 3.0 m lång (går att få kortare), Bredd ca 44 cm, höjd 50 cm.
Pris: 5.000 kr/styck

Impregnerad med transparent Olja

OBS! Om ni önskar andra mått så kan vi även tillverka enligt önskemål om vi hittar rätt material

Hummeln Outdoor Collection

En ny kollektion som fungerar på balkonger och mindre uteplatser. Vi erbjuder den i impregnerat virke så som på bilderna men vi kan också göra samma produkter med ute lasyr i svart, brunt eller annan färg om så önskas.

Pris för ett bord, två bänkar och två stolar är 10.000 kr

Går att köpa separata produkter om man önskar.
Pris: Bord: 2.000 kr Pallar: 1.000 kr/styck Stolar: 3.000 kr/styck

Mått på bord är 90×90 cm bordsyta och höjden är 75 cm

Mått: Stolar och bänkar har en sitthöjd på 50 cm

Fjäll Collection

Denna kollektion är behandlad med Brun utelasyr som skyddar trät och som samtidigt visar ådringarna och träets olika karaktär. Går att få i svart utelasyr eller i impregnerat virke. Önskas annan färg så hör av dig så löser vi det. Material: Granvirke OBS! Om ni önskar andra mått så kan vi även tillverka enligt önskemål om vi hittar rätt material

Fjäll-solstolen

Solstolen fungerar utmärkt på verandan eller din balkong. Solstolen har en skön lutning. Solstolen i färg är behandlade med ute lasyr som skyddar trät och som samtidigt visar ådringarna samt träets olika karaktär. Önskar du annan färg så löser vi det.

Mått rygg: 90 cm rygglängd, bredd 44 cm. Mått sits: 40 cm sittlängd, bredd 44 cm. Sitthöjden är 26 cm. Pris: 2.500 kr

Fjällbänken

Fjällbänken 1-2,5 m lång fungerar både som ute och inne bänk. Bra tips för dig som söker en bänk till hallen. Den har tillräckligt med utrymme för att man ska få plats med pjäxor under sittdelen. Bänkarna är behandlade med utelasyr som skyddar trät och som samtidigt visar ådringarna samt träets olika karaktär. Önskar du en annan färg eller mått så löser vi det.

Mått: 2,40 m lång, Bredd 44 cm, höjd 50 cm. Pris: 4.000 kr

Mått: 1,20 m lång, Bredd 44 cm, höjd 50 cm. Pris: 3.500 kr

 

Fjäll soffbordet

Soffbordet som både passar inne och på verandan eller din balkong. Soffbordet i färg är behandlade med ute lasyr som skyddar trät och som samtidigt visar ådringarna samt träets olika karaktär. Önskar du annan färg så löser vi det.

Mått: Längd: 1.10 m, bredd: Ca. 70 cm, höjd Ca. 45 cm. Pris: 3.000 kr

OBS! Om ni önskar andra mått så kan vi även tillverka enligt önskemål om vi hittar rätt material

Åre Outdoor Collection

Stabil soffkollektion som kan stå ute året runt oavsett väder. När stormen drar in så kan du vara trygg och möblerna står stabilt. Det går även att sitta på kanterna på våra soffor och fåtöljer så det blir som en extra sittplats. Den impregnerade kollektionen grånar efter hand precis som en utetrall. Färgen vi använder är en svart ute lasyr som skyddar mot vatten, väder och vind. Material: Gran. Färg: Impregnerat virke, Svart eller Brun. Önskar du annan färg så löser vi det.

Åre Outdoor Couch

3-sitssoffa

Mått: 2,40 m lång med armstöd, sittbred 2 m, sitt djup 50 cm, sitthöjd 45 cm. (OBS! Ej täckta sidor på benen).   Pris: 12.500 kr

2-sitssoffa

Mått: 1,80 m lång med armstöd, sittbred 1,4 m, sitt djup 50 cm, sitthöjd 45 cm. (OBS! Ej täckta sidor på benen).  Pris: 10.000 kr

Åre Outdoor Armchair

Mått: 1 meter lång med armstöd, sittbredd: 65 cm, sittdjup 55 cm, sitthöjd: 45 cm. (OBS! Ej täckta sidor på benen). Pris: 7.500 kr

Åre Outdoor Coffee table

Mått: 1,30 m lång, Bredd 58 cm, bordshöjd 50 cm. Pris: 2.500 kr

Totthummeln Outdoor table and bench

Stort, stabilt utebord med bänkar som kan stå ute året runt. Om du köper grundmåtten så kan du lägga till extra längder som du kan förlänga hur långt du vill.  Går även att beställa i impregnerat virke. Material: Gran. Färg: Impregnerat virke, Svart eller Brun. Önskar du annan färg så löser vi det.

Totthummeln Outdoor Table

Längd: 2-2,40 meter (ryms ca 8 personer). Mått på alla bord: Höjd 75 cm, bredd 88 cm, tjocklek på bordskiva och ben är 4,5 cm. (OBS! Ej täckta sidor på benen). Pris: 9.000 kr.

Längd: 4,60 meter (ryms ca. 16 personer). Mått på alla bord: Höjd 80 cm, bredd 88 cm, tjocklek på bordskiva och ben är 4,5 cm. (OBS! Ej täckta sidor på benen). Pris: 18.000 kr.

Totthummeln Outdoor Bench

Längd: 2-2,40 meter (ryms ca. 8 personer).  Höjd 50 cm, bredd 44 cm, tjocklek på bänk och ben är 4,5 cm. (OBS! Ej täckta sidor på benen).
Pris: 3.500 kr/st

Längd: 4,60 meter (ryms ca. 16 personer). Höjd 50 cm, bredd 44 cm, tjocklek på bänk och ben är 4,5 cm.  (OBS! Ej täckta sidor på benen).
Pris: 7.000 kr/st

Renfjället Outdoor/Indoor Table

Starkt och stabilt bord som fungerar som matbord inomhus eller ute på balkongen eller verandan. Kombinera detta med våra stolar eller bänkar. Välj mellan ben i fyrkanter eller som kryss ben. De färgade borden är behandlade med utelasyr som skyddar trät och som samtidigt visar ådringarna samt träets olika karaktär. Material: Gran. Färg: Impregnerat virke, Svart, Brun eller Naturfärgat.

Längd: 2-2,5 m. Mått på alla bord: Höjd 75 cm, bredd 88 cm, tjocklek på bordskiva och ben är 4,5 cm. Pris: 8.000 kr.

OBS! Om ni önskar andra mått, färg mm så kan vi även tillverka enligt önskemål. Det tillkommer ett tillägg vid beställning av kryssben.

Renfjället Outdoor/Indoor Bench

Stark och stabil bänk som fungerar som bänk inomhus eller ute på balkongen eller verandan. Kombinera detta med våra stolar och bord. De färgade borden är behandlade med utelasyr som skyddar trät och som samtidigt visar ådringarna samt träets olika karaktär. Material: Gran. Färg: Impregnerat virke, Svart, Brun eller Naturfärgat.

Längd: 2,50 m. Mått på bänken: Höjd 50 cm, bredd 44 cm, tjocklek på bänk och ben är 4,5 cm. Pris: 3.000 kr/styck

OBS! Om ni önskar andra mått, färg mm så kan vi även tillverka enligt önskemål. Det tillkommer ett tillägg vid beställning av kryssben.

Renfjället Dinner Chair

Stolen för dig som vill ha en handgjord, robust och stabil stol. Ryggstödet går hela vägen ner till golvet. Kan kombineras med egen dyna om så önskas.

Mått: sittbredd 50 cm, höjd ryggstöd 80 cm, sitthöjd 50 cm. Pris: 3.000 kr/st

Renfjället Plank Chair

Plankstolen är handgjord, robust och stabil stol. Ryggstödet har en skön lutning för långa härliga middagar. Ryggstödet går ner hela vägen till golvet. Kan kombineras med egen dyna om så önskas. 

Material: Gran. Färg: Impregnerat virke, Svart eller Brun.

Mått: sittbredd 50 cm, höjd ryggstöd 80 cm, sitthöjd 50 cm. Pris: 3.500 kr/st.

Åre Sunshine Bed

En stor och stabil solsäng som står ute året runt. Den impregnerade ytan grånar efter hand precis som en utetrall.

Radical Woods Utemöbler har samtliga träprodukter som växer i våra svenska skogar. Materialet är anpassade för att klara de tuffa förhållanden som trädgårdsmöbler utsätts för i vårt avlånga land

Mått: 4.2 meter bredd och rymmer ca. 7-8 personer. Pris: 20.000 kr

Mått: 2.1 meter bredd och rymmer ca. 3-4 personer. Pris: 15.000 kr

Mått: 1.2 meter bredd och rymmer ca. 1-2 personer. Pris: 10.000 kr

Material: Impregnerat virke

Exclusive Collection

Har du egna idéer eller önskemål så kanske vi kan hjälpa dig. Hör av dig och förklara vad du önskar så ska vi göra allt vi kan för att försöka hjälpa dig.